• Νέο προϊόν
Ombre Spray Rose

Ombre Spray Rose

11,00 €
με ΦΠΑ

Η πιο γρήγορη και εύκολη λύση για ένα εντυπωσιακό ombre τώρα στην διάθεσή σας από την Laloo Cosmetics! 

Τα νέα Ombre Spray ήρθαν σε έξι παιχνιδιάρικες και μαγευτικές αποχρώσεις Champagne, Blueberry, Platinum, Rose, Lilac & Aquamarine προσφέροντας την απόλυτη ευκολία στην δημιουργία του ombre με την καινοτόμο τεχνική του ψεκασμού.

Πρόκειται  για μια εξαιρετικά λεπτόκοκκη πούδρα που εφαρμόζεται πάνω σε μια λεπτή, ΜΗ πολυμερισμένη στρώση  σε απόσταση περίπου 8εκ. - 10εκ. από το νύχι.

Το Ombre Spray διατίθεται σε ειδική συσκευασία φιαλιδίου 7.50g για να εξασφαλίσει ομοιόμορφη κατανομή του υλικού

 

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: σε κολλώδη επιφάνεια.

  • Αφού έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία του μανικιούρ ή της τοποθέτησης τεχνητών, βάφετε με το χρώμα της επιλογής σας. Δεν πολυμερίζεται.
  • Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση το Ombre spray και ψεκάστε απευθείας σε  απόσταση περίπου 8εκ. - 10εκ. από το νύχι και σε γωνία 45μοιρών
  • Αφού ψεκάσετε, πολυμερίστε βάση & ombre μαζί για 60sec
  • Περάστε μια στρώση top coat ή Non Wipe Top Coat και πολυμερίστε σε LED Lamp για 60’’ ή σε UV Lamp για 120’’.

Όσο περισσότερο ψεκάζετε, τόσο πιο έντονο θα είναι η διαβάθμιση του χρώματος.

Συμβουλή: Για να διασφαλίσετε μια ομοιόμορφη εφαρμογή, ανακινείστε καλά την φιάλη!

Product added to wishlist
Product added to compare.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)»