• Με έκπτωση!
  • -9,00 €
Πινέλα Nail Art Kit 5pcs
Πινέλα Nail Art Kit 5pcs
Πινέλα Nail Art Kit 5pcs
Πινέλα Nail Art Kit 5pcs

Πινέλα Nail Art Kit 5pcs

51,00 € 60,00 € -9,00 €
με ΦΠΑ

Laloo Cosmetics Nail Art Brushes Kit 5τμχ.

Η υψηλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής πινέλα  που αγαπήσατε από τη Laloo Cosmetics τώρα σε μια μοναδική luxury συσκευασία 5 τεμαχίων!

Πλέον μπορείτε να αποθηκεύετε τα πινέλα του nail art  σας πολύ εύκολα σε ένα κουτί χωρίς να χαλάνε! Η συσκευασία εκτός από εύχρηστη, εγγυάται και  την ασφαλή μεταφορά των αναλώσιμων, σας, καθώς θα στολίσει και τον χώρο εργασίας σας! 

Όλα όσα θα χρειαστείτε για να σας βοηθήσουν, ώστε να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια είναι συγκεντρωμένα σε ένα πακέτο.

Στη νέα πολυτελή συσκευασία θα βρείτε:

  • Πινέλο Liner Double 9mm-11mm: Κάνε τη γραμμή του γαλλικού, καθώς και γραμμές που χρειάζονται ιδιαίτερη λεπτομέρεια με το μοναδικό διπλό liner! Έχει μεταλλικό σκελετό και πολύ λεπτή συνθετική τρίχα μήκους 9mm από τη μία και 11mm από την άλλη!
  • Πινέλο Nail Art No.1: Από φυσική τρίχα, κατάλληλο για ζωγραφική με χρώματα ακουαρέλας, μελάνια, τέμπερες  και ακρυλικά. Ιδανκό για περιγράμματα και για λεπτές, μεγάλες σε μήκος γραμμές.
  • French brush: Δημιούργησε χωρίς κόπο και γρήγορα την κλασσική γραμμή του γαλλικού. Σχεδιάστε το τέλειο σχήμα μισοφέγγαρου μόνο με μία η δύο πινελιές. Χάρη στο εργονομικό κόψιμό του κάνει πιο εύκολη τη γραμμή του χαμόγελου με ελάχιστη προσπάθεια.
  • Πινέλο Liner No.00: Ιδανικό για γραμμικό σχέδιο, μας βοηθά στον σχεδιασμό πολύ λεπτών γραμμών και λεπτομερειών.  Έχει μεταλλικό σκελετό με υπέροχο σχεδιασμό και πολύ λεπτή  συνθετική  τρίχα μήκους 6mm.
  • Πινέλο  Skinny Liner No.000: Ιδανικό για γραμμικό σχέδιο, μας βοηθά στον σχεδιασμό πολύ λεπτών γραμμών και λεπτομερειών. Έχει μεταλλικό σκελετό με υπέροχο σχεδιασμό και πολύ λεπτή συνθετική τρίχα μήκους 7mm με μεγάλη αντοχή! 

 

Πινέλα
Πινέλο Gel
Laloo Kits
Kit Πινέλων
5212026218290
No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)»