Strong Base Babyboom 15ml
Strong Base Babyboom 15ml
Strong Base Babyboom 15ml
Strong Base Babyboom 15ml
Strong Base Babyboom 15ml
Strong Base Babyboom 15ml

Strong Base Babyboom 15ml

13,50 €
με ΦΠΑ

Laloo Cosmetics Strong Base Babyboom 15ml

Η Laloo Cosmetics, είναι άμεσα συσχετισμένη με την εξέλιξη και την πρωτοπορία του κλάδου μας, όπως πολλοί τεχνίτες παρατηρούν και εμπιστεύονται ανά τα χρόνια, φροντίζει συνεχώς την ανέλιξη των προϊόντων της, φέρνοντας άλλο ένα, ασυναγώνιστο υλικό στην αγορά, που όμοιό του δεν υπάρχει!

Η Strong Base, μελετήθηκε με ευλάβεια για να ξεχωρίζει από κάθε άλλη βάση, καθώς η μοναδική σύνθεση, μέτριας ρευστότητας, ταιριάζει στους περισσότερους τεχνίτες, ακόμα και στους αρχάριους, αφού είναι πανεύκολη στο άπλωμα.H βελτιωμένη και αναβαθμισμένη σύνθεση αυτής  της rubber base, προσφύεται αποτελεσματικά στην ονυχιαία πλάκα, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς, με διάρκεια στο χρόνο.

Αποτελεί πολυεργαλείο, ελισσόμενη σε πολλές τεχνικές, ξεκινώντας από μια απλή βάση ημιμόνιμου, σε φυσική ενίσχυση, με μια ελαφριά στρώση, μέχρι και σε επιμήκυνση έως 2mm, βάζοντας μεγαλύτερη ποσότητα rubber, στο νύχι.

Ένα επιπλέον θετικό χαρακτηριστικό της, που δεν μπορεί να προβλεφθεί, είναι πως κατά τον πολυμερισμό, αν και τόσο πυκνόρρευστη και δυνατή, δεν καίει την φυσική πλάκα, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία στον πελάτη σου.

Διατίθενται σε πέντε αποχρώσεις  

Στην πιο παχύρευστη της κατηγορίας του: Clear και σε πιο λεπτόρρευστες με έντονη καλυπτική χρωστική :Baby Boom, Pink, Cover, Milky.

Συνδυάζεται απόλυτα με τα ημιμόνιμα χρώματα της Laloo Cosmetics.

  • Πολυμερίζεται σε Led λάμπα για 60 δευτερόλεπτα και σε UV για 120 δευτερόλεπτα
  • Αφαιρείται πανεύκολα σε 4-7 λεπτά
  • Είναι Cruelty Free & Vegan προϊόν, διαπιστευμένο από τους παγκόσμιους φορείς
  • Μade in Europe
  • Aριθμός CPNP: 4228208

 
Base & Top
Base
Strong Bases
Χρώμα

Ροζ


5212026200332
No reviews

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)»