Color Rubber Base Valet 15ml
Color Rubber Base Valet 15ml
Color Rubber Base Valet 15ml
Color Rubber Base Valet 15ml

Color Rubber Base Valet 15ml

12,50 €
με ΦΠΑ

Laloo Cosmetics Color Rubber Base Valet 15ml

Η Laloo Cosmetics δεν παύει ποτέ να επιδιώκει την απόλυτη ικανοποίηση των επαγγελματιών, παρέχοντας τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία ολοκληρωμένων προτάσεων περιποίησης και αισθητικής των άκρων. Η εταιρεία συνεχίζει την εξέλιξη των προϊόντων της, παρουσιάζοντας στην αγορά ένα ακόμα καινοτόμο προϊόν που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει!

Πρόκειται για τη νέα σειρά Color Rubber Base της Laloo Cosmetics! Βάση και χρώμα μαζί, σε ένα μόνο προϊόν με διακριτικό άρωμα τσιχλόφουσκας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται κάθε επαγγελματίας. Εύκολη στην εφαρμογή και αφαίρεση, αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για έμπειρους όσο και για αρχάριους τεχνίτες, με παχύρρευστη υφή που δεν τρέχει ούτε αφήνει κενά, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει ομοιόμορφη κάλυψη. Ένα προϊόν πολύ ανθεκτικό που δεν ξεφλουδίζει ούτε αποκολλάται.

Διατίθεται σε συσκευασία των 15ml και σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις: Skin, Lingerie, Valet και Mistress. 

  • Αφαιρείται πανεύκολα σε 4-7 λεπτά
  • Είναι Cruelty Free & Vegan προϊόν, διαπιστευμένο από τους παγκόσμιους φορείς
  • Αριθμός CPNP: 4283054

 

Τρόπος εφαρμογής

  • Βεβαιωνόμαστε  ότι η ονυχαία πλάκα είναι επαρκώς προετοιμασμένη, απολύτως καθαρή και απαλλαγμένη από επωνύχια και παρωνύχια και  ελαφρώς  «αγριεμένη» με λίμα για φυσικό νύχι 150/180
  • Καθαρίζουμε το φυσικό νύχι με Lint Free Pad εμποτισμένο με καθαρό ασετόν.
  • Εφαρμόζουμε επαρκή ποσότητα Αntifungal σε όλο το φυσικό νύχι.
  • Καθαρίζουμε ξανά με Lint Free Pad εμποτισμένο με καθαρό ασετόν.
  • Εφαρμόζουμε Primer – Bonder σε όλη την επιφάνεια του φυσικού νυχιού (από τα επωνύχια έως το ελεύθερο άκρο) χωρίς να ακουμπήσουμε την περιοχή των επωνυχίων και των πλαϊνών πτυχών του νυχιού.

*Το primer το εφαρμόζουμε προαιρετικά*

  • Περνάμε μια λεπτή στρώση από την Color Rubber Base της επιλογής μας.
  • Πολυμερίζουμε σε Led Lamp για 60’’ ή σε UV Lamp για 120’’.
  • Περνάμε μια δεύτερη λεπτή στρώση Color Rubber Base .
  • Πολυμερίζουμε σε Led Lamp για 60’’ ή σε UV Lamp για 120’’.
  • Περνάμε μια στρώση Top Coat ή Non Wipe Top Coat ή Matte Non Wipe Top Coat και πολυμερίζουμε σε Led Lamp για 60’’ ή σε UV Lamp για 120’’.
  • Eάν επιλέξουμε top coat με κολλώδη επιφάνεια, θα πρέπει στο τέλος να την απομακρύνουμε με Laloo Cosmetics Cleaner Ultra Shine Effect. Eάν επιλέξουμε Non Wipe Top Coat πρέπει μετά τον πολυμερισμό του να αφήσουμε το χέρι του πελάτη να «κρυώσει» για 1-1,5 λεπτό προκειμένου να δώσει όλη του τη γυαλάδα.

Base & Top
Base
Color Rubber Bases
Χρώμα

Κόκκινα


No reviews

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)»