Συσκευή ανάμειξης βερνικιών iMix®
Συσκευή ανάμειξης βερνικιών iMix®
Συσκευή ανάμειξης βερνικιών iMix®
Συσκευή ανάμειξης βερνικιών iMix®
Συσκευή ανάμειξης βερνικιών iMix®
Συσκευή ανάμειξης βερνικιών iMix®
Συσκευή ανάμειξης βερνικιών iMix®
Συσκευή ανάμειξης βερνικιών iMix®

Συσκευή ανάμειξης βερνικιών iMix®

148,00 €
με ΦΠΑ

Συσκευή ανάμειξης ημιμόνιμων και απλών βερνικιών iMix®

Ένα καινοτόμο προϊόν που φέρνει αποκλειστικά η Laloo Cosmetics με την υπογραφή της Famous Names! 

Πείτε αντίο στο κούνημα των βερνικιών και καλωσορίστε το iMix®! Δεν χρειάζεται πια να ανακινείται το μπουκάλι πριν από κάθε χρήση, αφού με το iMix® το βερνίκι σας θα έχει πάλι την αρχική του χρωστική χωρίς να κάνετε εσείς τίποτα! Μερικά δευτερόλεπτα αρκούν, ώστε να είναι έτοιμο προς χρήση!

Το iMix® μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ημιμόνιμα βερνίκια 15ml και 7ml, καθώς και σε απλά βερνίκια!

Χρησιμοποιώντας τα πρόσθετα iMixers® που θα τα βρείτε σε συσκευασία των 2τμχ. και 50τμχ. παρατείνεται το χρόνο ζωής του βερνικιού σας και μειώνεται τη σπατάλη της περιττής ποσότητας! Το κιτ iMix® είναι πλήρες, περιλαμβάνει 10τμχ. iMixers®, ένα miXtractor® και ένα καλώδιο USB.

Συνιστούμε να αγοράσετε αρκετά iMixers® για το 20% των κορυφαίων χρωμάτων σας (που αντιπροσωπεύει το 80% των πελατών σας)

Εγγύηση:

  • Ένα έτος με 1600 ώρες αναμενόμενης χρήσης.
  • Τροφοδοτείται από καλώδιο USB.
  • Ο χρονοδιακόπτης έχει ρυθμιστεί σε 5 λεπτά αυτόματη απενεργοποίηση, αλλά μπορεί να προγραμματιστεί.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

  • «Έχω τοποθετήσει ένα παλαιότερο ή παχύρευστο βερνίκι/βερνίκι τζελ στο iMix®».

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αφήστε το βερνίκι σας στην επιφάνεια εκτόξευσης iMix® για περίπου 10 δευτερόλεπτα για να αφήσετε την προπέλα να πιάσει το iMixer® και να αρχίσει να ανακατεύει και να τρέμει στο μπουκάλι!

TRICK: Εάν δείτε καθυστέρηση ή δυσκολία με την στροφή της προπέλας, απλώς σηκώστε το μπουκάλι προς τα πάνω, επαναφέρετέ το με ένα κούνημα 1/2 του χεριού και κατεβείτε ξανά στην επιφάνεια εκτόξευσης iMix®. Στη συνέχεια θα πρέπει να αναμειγνύεται/ανακατεύεται το προϊόν.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ iMix®: Το iMix® θα αναβοσβήσει δύο φορές ΛΕΥΚΟ φως για να σας ενημερώσει ότι έχει «ανιχνεύσει» παχύρευστο προϊόν.

  • “Το παλιό μου βερνίκι χρειάζεται περισσότερο από 5 λεπτά για να αναμειχθεί.»

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην αγχώνεστε για την αλλαγή του χρονικού κύκλου.

TRICK: Εάν το παλιό σας βερνίκι χρειάζεται «επιπλέον χρόνο», απλώς βάλτε το σε 2 ή 3 κύκλους ανάμειξης.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ iMix®: Μετά από 5 λεπτά ανάδευσης, το iMix® θα απενεργοποιηθεί. Απλά πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να ξεκινήσει ξανά η διαδικασία. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτόν τον κύκλο όσες φορές θέλετε.

  • «Είναι πολύ περίπλοκο».

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Υποσχόμαστε ότι πραγματικά δεν είναι!

TRICK: Η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να αφήσετε το iMix® να κάνει το θαύμα του. Μην συνεχίζετε να σηκώνετε το μπουκάλι κλπ. Απλώς τοποθετήστε το μπουκάλι σας στην επιφάνεια εκτόξευσης και αφήστε το να ανακατευτεί για 5 λεπτά.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ iMix®: MIX!

  • «Είναι εντάξει να αφήνεις τα iMixers® στο μπουκάλι;»

ΥΠΟΔΕΙΞΗ: Ναι, αλλά καθώς τα iMixers® είναι επαναχρησιμοποιούμενα, καλό θα ήταν να αφαιρούνται μετα από κάθε χρήση και με σωστό καθαρισμό να χρησιμοποιούνται στο επόμενο βερνίκι.

TRICK: Προτού επανατοποθετήσετε το μπουκάλι σας στο ράφι, απλώς αναποδογυρίστε το στο πλάι, ώστε το iMixer® να κάθεται στο πλάι του μπουκαλιού και όχι κάτω από τo βουρτσάκι!

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ iMixers®

  • Πρόσθετα iMixers® διαθέσιμα σε συσκευασίες των 20τμχ. και 50τμχ. 
  • Αφαιρούνται εύκολα με τον ειδικό μαγνήτη που θα βρείτε στη συσκευασία του iMix® και καθαρίζονται με ασετόν ώστε να μπορούν χρησιμοποιηθούν ξανά.
  • Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και σε απλό  και ημιμόνιμο βερνίκι 7ml και 15ml.
  • Χρησιμοποιήστε ένα ανά μπουκάλι.

No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

2 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)»