Αναζήτηση Αποστολής ACS :  Πατήστε Εδώ

Αναζήτηση Αποστολής ΕΛΤΑ Courier:   Πατήστε Εδώ

Αποστολές Προϊόντων

Λεπτομέρειες σχετικά με τις αποστολές

Αποστολές

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις εταιρίες ACS Courier & ΕΛΤΑ Courier.Για να δείτε αν η περιοχή σας βρίσκεται εντός του δικτύου κάλυψης ή για γενικές πληροφορίες και ερωτήσεις μπείτε για ACS στο https://www.acscourier.net/el/home και για ΕΛΤΑ στο https://www.elta-courier.gr/
 

Έξοδα Αποστολής

  • Στα έξοδα αποστολής περιλαμβάνεται το κόστος προετοιμασίας και συσκευασίας.
  • Το κόστος των εξόδων αποστολής είναι 5.5€ (ACS) & 3.85€ (Ελτά).
  • Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αποστολής παραγγελίας και το Σάββατο μέχρι τις 1 το μεσημέρι, με πρόσθετη επιβάρυνση 3,5€
  • Τα έξοδα αποστολής είναι ίδια για όλη την Ελλάδα (εκτός δυσπρόσιτων περιοχών ή δεμάτων άνω των 50 κιλών), και ισχύουν για αγορές μέχρι 50€.
  • Για αγορές άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
  • Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή τα έξοδα αποστολής είναι 13.80 €.
  • Για δέματα άνω των 2 κιλών η χρέωση είναι 1 € για κάθε έξτρα κιλό άνω των 2.
  • Αν η παραγγελία σας είναι άνω των 50 € αλλά παράλληλα βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή ή το δέμα σας είναι άνω των 2 κιλών τότε το ποσό των 5.5€ αφαιρείται.

Στην περίπτωση των επιστροφών, το κόστος αποστολής επιβαρύνει την εταιρεία σε περίπτωση λάθους ή προβληματικού προϊόντος. Στην περίπτωση όμως, που μία παραγγελία αποσταλεί σωστά και με τους κωδικούς που επιλέξατε  και επιστραφεί πίσω για αλλαγή κάποιου κωδικού τότε το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη.

Παραλαβές

Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση αποστολής από τον ταχυμεταφορέα. Σε περίπτωση εμφανής κακοποίησης του δέματος κατά τη παραλαβή, ο αγοραστής οφείλει να μας ενημερώσει πριν την παραλαβή του δέματος για να έχει δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων ή αποστολής νέου δέματος. Η εταιρία μας δεν αναγνωρίζει οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια αντικειμένων στη περίπτωση που ο αγοραστής έχει προβεί σε αποδοχή παραλαβής.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Η εταιρία μας κάνει ότι είναι δυνατό έτσι ώστε τα είδη που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα  να είναι άμεσα διαθέσιμα. Στη περίπτωση που ένα είδος δεν είναι διαθέσιμο, γίνεται ενημέρωση με  τηλεφωνικά, σχετικά με τις λεπτομέρειες και τον χρόνο παράδοσης. Αν δεν συμφωνείτε με το χρόνο παράδοσης μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας (στη περίπτωση αυτή θα γίνει πλήρη επιστροφή του ποσού που πιθανόν να έχετε πληρώσει) και να καταχωρήσετε μια νέα.

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης

Από τη στιγμή που επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας (αντικαταβολή,paypal, κατάθεση) σε 1-2 εργάσιμες ημέρες γίνεται η αποστολή της παραγγελίας σας.

Ώς χρόνος αποστολής ορίζεται η χρονική διάρκεια κατα την οποία ένα προϊόν, απο την στιγμή που έχει επιβεβαιωθεί η πληρωμή, αποστέλλεται στον τελικό πελάτη και διαρκεί από 1 έως 2 εργάσιμες  ημέρες, ανάλογα με την περιοχή.

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινές μέχρι τις 5 το απόγευμα.
Παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα αποστέλλονται την Δευτέρα, εφόσον έχουν επιβεβαιωθεί.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Χρησιμοποιούμε cookies για να μπορείτε να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.