• Νέο προϊόν
Mini Magnet 4pcs
Mini Magnet 4pcs
Mini Magnet 4pcs
Mini Magnet 4pcs
Mini Magnet 4pcs
Mini Magnet 4pcs
Mini Magnet 4pcs
Mini Magnet 4pcs
Mini Magnet 4pcs
Mini Magnet 4pcs

Mini Magnet 4pcs

4,50 €
με ΦΠΑ

Η Laloo Cosmetics φροντίζει να σου δίνει τις καλύτερες επιλογές, προσφέροντάς σου μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα για να διαλέξεις!

Οι νέες τάσεις και το nail art εξελίσσονται ραγδαία και είμαστε εδώ, για να σου προτείνουμε ιδέες εργαλείων ζωγραφικής, κάνοντας την τέχνη σου πιο εύκολη και... διασκεδαστική. 

Έτσι τώρα σε μια συσκευασία έχεις 4 τεμάχια Magnet Stick σχήματος πλακέ για να να δημιουργήσετε εύκολα σχέδια σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

 

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: 

Απλώνετε χρώμα της επιλογής σας cat eye πάνω στο νύχι, κρατάτε σε μικρή απόσταση τον μαγνήτη, έτσι ώστε να δημιουργήσετε το εφέ που θέλετε και πολυμερίζετε. 

 Καθώς περνάμε τον μαγνήτη πάνω στο μη πολυμερισμένο υλικό cat eye, προσέχουμε να μην ακουμπήσει και να απέχει τουλάχιστον 1mm.

No reviews
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

13 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)»