• Νέο προϊόν
Nghia Cuticle Scissors KD.43
Nghia Cuticle Scissors KD.43
Nghia Cuticle Scissors KD.43
Nghia Cuticle Scissors KD.43
Nghia Cuticle Scissors KD.43
Nghia Cuticle Scissors KD.43
Nghia Cuticle Scissors KD.43
Nghia Cuticle Scissors KD.43
Nghia Cuticle Scissors KD.43
Nghia Cuticle Scissors KD.43

Nghia Cuticle Scissors KD.43

19,90 €
με ΦΠΑ

Η Laloo Cosmetics ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της NGHIA για την Ελλάδα και την Κύπρο, προσφέρει τα παγκοσμίου φήμης εργαλεία από υψηλής ποιότητας κορεατικό ατσάλι. Γνωρίστε και εσείς τα κορυφαία προϊόντα υψηλών προδιαγραφών για μέγιστη ακρίβεια και αντοχή. Αναβαθμίστε τα εργαλεία σας επιλέγοντας από τη μεγάλη γκάμα της NGHIA.

Κατασκευασμένο μέσα από την συλλογική τεχνογνωσία των ειδικευμένων τεχνικών της εταιρείας και την τεχνογνωσία της κορυφαίας εκπαιδεύτριας στον τομέα των νυχιών κας Anna Popova, το KD.43 διαθέτει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Στον πυρήνα του το ΚD.43 υπερέχει στην κοπή ακριβείας, χάρη στις κοφτερές λεπίδες του, που έχουν σχεδιαστεί για να κόβουν αβίαστα τα επωνύχια με απόλυτη ακρίβεια.

Αυτό υπόσχεται μια άψογη εμπειρία μανικιούρ για επαγγελματίες που αναζητούν κορυφαίες επιδόσεις στην δουλειά τους.  

Επιπλέον το KD.43 είναι σχολαστικά κατασκευασμένο από υλικά κορυφαίας ποιότητας που προέρχονται από την Κορέα, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και μακροζωία. 

Η υψηλής ποιότητας κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα ενισχύει την ανθεκτικότητα του ψαλιδιού και εξασφαλίζει φινίρισμα ανθεκτικό στην φθορά, διατηρώντας την αψεγάδιαστη κατάσταση του στην πάροδο του χρόνου.

Το προϊόν χρησιμοποιείται μόνο για την κοπή των επωνυχίων, όχι για την κοπή σκληρών αντικειμένων.

Πώς προφέρεται το brand NGHIA; 🗣 Νία

 

Συντήρηση:

  • Μετά τη χρήση, καθαρίστε καλά από τα υπολείμματα.
  • Απολυμάνετε και αποστειρώστε σύμφωνα με τις οδηγίες που ακολουθούν.
  • Εμβαπτίστε τις λεπίδες σε αντισκωριακό λάδι
  • Ρίξτε μικρή ποσότητα λαδιού στον άξονα για λίπανση, περιμένετε περίπου 30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ανοιγοκλείστε τις λαβές για ομαλή κίνηση.
  • Χρησιμοποιήστε το καπάκι σιλικόνης για να προστατέψετε τη σιαγόνα και τις λεπίδες και τοποθετήστε το σε θήκη μέχρι την επόμενη χρήση.
  • Αποφύγετε να χτυπήσετε τη λεπίδα ή να πέσει στο έδαφος.
  • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ:

  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν απολυμαντικά υγρά με ισοδύναμα συστατικά: Didecyldimethylammonium chloride, chlorhexidine digluconate.
  • Αραιώστε το απολυμαντικό υγρό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
  • Βυθίστε πλήρως το προϊόν στο υγρό για 15-30 λεπτά, τοποθετώντας το με τη μύτη προς τα πάνω. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βουρτσάκι για να καθαρίσετε καλά το προϊόν.
  • Αφαιρέστε το προϊόν από το απολυμαντικό υγρό, ξεπλύνετε πολύ καλά κάτω από τρεχούμενο νερό και σκουπίστε με ένα καθαρό πανί.

** ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω του ότι το απολυμαντικό υγρό είναι διαβρωτικό, είναι απαραίτητο να ξεπλύνετε πολύ καλά, τουλάχιστον 2-3 φορές για να αφαιρεθεί όλο το υγρό από το προϊόν, ειδικά στο σημείο της ένωσης.

  • Χρησιμοποιήστε αντικολλητικό χαρτί για να αποτρέψετε την επαφή του εργαλείου με το μεταλλικό συρτάρι του κλιβάνου και για να απορροφήσετε τυχόν υγρασία που έχει μείνει στο προϊόν.
  • Τοποθετήστε στον κλίβανο στους 120°C για 10-20 λεπτά.
  • Αφαιρέστε το προϊόν από τον κλίβανο με ειδική λαβίδα ή γάντια με αντοχή στη θερμότητα."
No reviews
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)»