• -4,00 €
Professional Nail Forms Alexia Duros 100τμχ.
Professional Nail Forms Alexia Duros 100τμχ.
Professional Nail Forms Alexia Duros 100τμχ.
Professional Nail Forms Alexia Duros 100τμχ.

Professional Nail Forms Alexia Duros 100τμχ.

8,00 € 12,00 € -4,00 €
με ΦΠΑ

Laloo Cosmetics Professional Nail Forms Alexia Duros 100τμχ.

H Laloo Cosmetics μαζί με την καταξιωμένη nail designer των extreme shapes ΑLEKSIA DUROS δημιούργησαν την εξαιρετικής ποιότητας φόρμα για τα πιο extreme shapes!

Η μοναδική ποιότητα και ο μοντέρνος καινοτόμος σχεδιασμός της, διευκολύνει την κάθε τεχνίτρια να σχεδιάσει με μια μόνο κίνηση το σωστό στιλέτο, καθώς επίσης και ρώσικο αμύγδαλο!

  • Είναι κατασκευασμένη από καινοτόμο υλικό υψηλής ποιότητας PU, το οποίο εξυπηρετεί στην απόλυτη σταθεροποίηση της τοποθέτησης της φόρμας χωρίς περαιτέρω εργαλεία όπως Pinching Tool. Τα εξωτερικά πτερύγια συνδυαστικά με την ειδική προηγμένη κόλλα διασφαλίζουν στην τεχνίτρια την απόλυτη σταθερότητα κατά την διαδικασία του χτισίματος καθώς επιτρέπει την επανατοποθέτηση της.
  • Κατάλληλη για όλα τα είδη νυχιών χωρίς να χρειάζεται κόψιμο, αφού εφαρμόζει άψογα και σε δύσκολες περιπτώσεις ονυχοφαγίας.
  • Οι ευδιάκριτες γραμμές χρώματος  σε φούξια, χρυσό και μαύρο, διευκολύνουν στην διαμόρφωση και τελειοποίηση του σωστού σχήματος.
  • Ακολουθώντας τις χρυσές γραμμές φτιάχνουμε εύκολα το τέλειο στιλέτο ενώ ακολουθώντας τις μαύρες γραμμές δημιουργούμε το απόλυτο ρώσικο αμύγδαλο.
  • Ιδιαίτερα σημαντικό είναι οτι το υλικό και η διαφάνεια της φόρμας βοηθάει τα υλικά να πολυμερίζονται στην λάμπα από όλες τις πλευρές.
  • Η φόρμα διατίθεται σε συσκευασία των 100τμχ.

 
Είδος
Φόρμες Χτισίματος
nail_forms_duros_100pcs
No reviews

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)»