Tip Glue Soak Off 15ml
Tip Glue Soak Off 15ml
Tip Glue Soak Off 15ml
Tip Glue Soak Off 15ml
Tip Glue Soak Off 15ml
Tip Glue Soak Off 15ml

Σκάναρε με το κινητό σου το QR code! phone_iphone

Tip Glue Soak Off 15ml

10,00 €
με ΦΠΑ

Laloo Cosmetics Tip Glue Soak Off 15ml

Η καινοτόμος nail friendly Tip Glue της Laloo Cosmetics είναι ένα προϊόν που βοηθάει στην συγκόλληση των tips, χωρίς να καταστρέφει την ονυχιαία πλάκα. Η τζελωδης και παχύρευστη μορφή της βοηθάει στο να εφαρμόζει απόλυτα το tip με το νύχι, χωρίς να δημιούργει κενά και φουσκώματα προς αποφυγή μούχλας και βακτηριδίων. Είναι μια κόλλα χωρίς έντονη μυρωδιά όπως οι συνηθισμένες κόλλες tips.

Ευθύνη του κάθε τεχνίτη ειναι να προστατεύει και να προφυλάσσει τα νύχια των πελατών του, επιλέγοντας προιοντα υψηλά σε ποιότητα αφενός και αφετέρου χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία του στον κάθε ένα ξεχωριστά.

Η Τιp Glue είναι κόλλα που πολυμερίζεται στην λάμπα και η μοναδική όπου δεν καταστρέφει το νύχι. Εχει ευχάριστη μυρωδιά και ένα επιπλέον δυνατό χαρτί της είναι πως αφαιρείται απλά με ασετόν.

Είναι αναμφίβολα χρήσιμη στην τοποθέτηση tips για επιμηκύνσεις, ως βάση κάτω από ένα ημιμόνιμο βερνίκι αλλα και πολύ σταθερή για να κολλήσεις strass και άλλα διακοσμητικά δημιουργώντας ενα extra λαμπερό αποτέλεσμα. 

Πολυμερίζεται στα 60’’ και αφαιρείται πολύ εύκολα με καθαρό ασετόν αφήνοντας έτσι ένα υγιές νύχι.

 

 

TIPS:

  • Η κολλώδης επιφάνεια που αφήνει επιτρέπει στο προϊόν να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για ημιμόνιμο.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια μικρή προέκταση του φυσικού νυχιού.
  • Χρησιμοποιείται και σαν κόλλα για strass πάνω από Non Wipe Top Coat.
Είδος
Κόλλες Tips
tip_glue_15ml
No reviews

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)»