Spider Gel Gold
Spider Gel Gold
Spider Gel Gold
Spider Gel Gold
Spider Gel Gold
Spider Gel Gold

Σκάναρε με το κινητό σου το QR code! phone_iphone

Spider Gel Gold

7,50 €
με ΦΠΑ

Laloo Cosmetics Spider Gel Gold 8g

Το νέο παχύρευστο προϊόν Spider Gel της Laloo Cosmetics για ατελείωτες nail art δημιουργίες ήρθε για να μείνει! Εύκολο και αποτελεσματικό χωρίς κολλώδη ουσία με μεγάλη ελαστικότητα για τον τέλειο σχηματισμό γραμμικών σχεδίων και όχι μόνο με μια μόνο κίνηση. Σε συνδυασμό με το Laloo Cosmetics Dotting Tool κάνει το nail art "παιχνίδι"!

Το Spider Gel διατίθεται σε 6 φανταστικές αποχρώσεις: μαύρο, άσπρο, ασημί, χρυσό, μπλε, κόκκινο.

 

 

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Αφού έχουμε πολυμερίσει το Non Wipe Top CoatT ή έχουμε αφαιρέσει την κολλώδη ουσία από το απλό Top Coat ξεκινάμε να δημιουργούμε το nail art μας. Στην συνέχεια πολυμερίζουμε στα 60" σε LED λάμπα ή στα 120" σε UV και το nail art μας είναι έτοιμο. Δεν χρειάζεται σκούπισμα.

TIP: Μπορεί να δουλευτεί είτε με dotting tool είτε με το χέρι.

Spider Gel
Spider Gel
5212026212403
No reviews

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)»