Πινέλο Nail Art No.1
Πινέλο Nail Art No.1
Πινέλο Nail Art No.1
Πινέλο Nail Art No.1

Σκάναρε με το κινητό σου το QR code! phone_iphone

Πινέλο Nail Art No.1

12,00 €
με ΦΠΑ

Laloo Cosmetics Πινέλο Nail Art No.1

Πρόκειται για το καινούριο πινέλο Laloo Nail Art Nο.1 από φυσική τρίχα και κατάλληλο για ζωγραφική με χρώματα ακουαρέλας, μελάνια, τέμπερες  και ακρυλικά.

Ιδανικά για  περιγράμματα και για λεπτές, μεγάλες σε μήκος γραμμές. Συνδυαστικά με τις καινούργιες παλέτες ακουαρέλας της Laloo Cosmetics (SONNET, LADOGA) μπορείτε να περάσετε ατελείωτες ώρες δημιουργίας  με μοναδικά αποτελέσματα!

Η εύκαμπτη τρίχα υψηλής  ποιότητας και προσφέρει απίστευτη  ανθεκτικότητα και το σχήμα του επανέρχεται στην αρχική του μορφή, προσφέροντας εξαιρετικό έλεγχο στις πινελιές.

Ιδανικό στο να συγκρατεί την κατάλληλη ποσότητα χρώματος ώστε να μην τρέχει το χρώμα και να κάνει πιο εντυπωσιακές τις δημιουργίες μας!

Καθαρίζεται με cleaner η και αλκοολούχα λοσιόν!

 
Πινέλα
Πινέλο Nail Art
laloo_cosmetics_nail_art_brush_no1
No reviews

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)»