Ombre Sponge
Ombre Sponge
Ombre Sponge
Ombre Sponge

Σκάναρε με το κινητό σου το QR code! phone_iphone

Ombre Sponge

8,00 €
με ΦΠΑ

Σφουγγαράκι Laloo Ombre Sponge

H Laloo Cosmetics αναζητώντας συνεχώς καινούργια προϊόντα για να εξελίξει τις τεχνικές του nail art δημιούργησε το μοναδικό σφουγγάρι Ombre Sponge για ένα αψεγάδιαστο ombre ή baby boomer!

Η καινοτομία του Laloo Cosmetics Ombre Sponge βρίσκεται στο λοξό laser κόψιμο του, αφού αυτό του δίνει τέλεια κλίση σε κάθε πτυχή της ονυχαίας πλάκας, ώστε να αποδώσει το τέλειο ombre σαν να έχτε χρησιμοποιήσει airbrush!

H λαβή του είναι ανθεκτική και ελαφριά ώστε να μην κουράζει το χέρι του τεχνίτη! 

Το μοναδικό λοξά κομμένο και επίπεδο σφουγγάρι του μειώνει το χρόνο εργασίας γιατί κατανέμετε η σωστή ποσότητα προϊόντος σε όλο το νύχι εν αντιθέσει με τα στρογγυλά σφουγγαράκια που χρειάζεται να κάνουμε πολλές διορθώσεις και επαναλήψεις!

Η λεία του επιφάνεια βοηθά επίσης στο να αναμιγνύονται σωστά τα χρώματα και  να μην δημιουργούνται φυσαλίδες αέρα! 

Απογείωσε λοιπόν το ombre σου και μείωσε το χρόνο σου με το καινοτόμο και απόλυτα επαγγελματικό Laloo Cosmetics Ombre Sponge.

Διατίθενται ανταλλακτικά σφουγγαράκια σε συσκευασία των 2 τεμαχίων! 

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ:

Βουτάμε το Laloo Cosmetics Ombre Sponge σε ποτηράκι με ελάχιστη ποσότητα ασετόν και στην συνέχεια το ταμπονάρουμε με ελαφριές κινήσεις σε απορροφητικό χαρτί μέχρι να καθαρίσει από το χρώμα. Το ξεπλένουμε με χλιαρό νερό προκειμένου να καθαρίσει τελείως από το ασετόν και το αφήνουμε να στεγνώσει καλά μέχρι την επομένη χρήση. 

Πινέλα
Πινέλο Ombre
laloo_cosmetics_ombre_sponge
No reviews

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)»