Σκάναρε με το κινητό σου το QR code! phone_iphone

Acrygel Max Kit by Laloo Cosmetics

225,00 €
με ΦΠΑ

Ένα kit ειδικά σχεδιασμένο, που περιλαμβάνει τέσσερις υπέροχους χρωματισμούς ACRYGEL V 2.0  LALOO COSMETICS σε προνομιακή τιμή!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Η υψηλής ποιότητας σύνθεση του συνδυάζει τα προτερήματα του Gel και της ακρυλικής σκόνης καθιστώντας το εξαιρετικά ανθεκτικό. Ιδανικό τόσο για επιμήκυνση,όσο και για φυσική ενίσχυση.

Παχύρρευστο στην υφή του,δεν «τρέχει κατά την εφαρμογή,κάνοντας έτσι την διαδικασία της επιμήκυνσης και της φυσικής ενίσχυσης πανεύκολη! Προσφέρει την αντοχή ενός ακρυλικού νυχιού χωρίς να στεγνώνει δίνοντας μας χρόνο για την σωστή δόμηση του, ενώ πολυμερίζεται όπως το Gel!

Δεν έχει δυσάρεστη οσμή αφού το υγρό που το συνοδεύει δεν είναι μονομερές(Δεν συμβάλει δηλαδή στον πολυμερισμό του προϊόντος), αλλά εξυπηρετεί μόνο στην διαμόρφωση του και έχει υπέροχο άρωμα!

Διαμορφώνεται πάρα πολύ εύκολα και είναι ιδανικό για αρχάριους αλλά και πιο έμπειρους τεχνίτες ! Ελαχιστοποιεί την σκόνη κατά την διάρκεια του λιμαρίσματος,πολυμερίζεται σε Led λάμπα για 60 δευτερόλεπτα και σε UV λάμπα για 120 δευτερόλεπτα. Είναι Soak off προϊόν και έχει αφαίρεση πιο εύκολη από αυτή του ακρυλικού.

Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν, δεν προκαλεί αλλεργίες και ερεθισμό στο δέρμα. Είναι cruelty free & vegan προϊόν διαπιστευμένο από τους παγκόσμιους φορείς.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ:

 • Βεβαιωνόμαστε ότι η ονυχιαία πλάκα είναι επαρκώς προετοιμασμένη, απολύτως καθαρή και απαλλαγμένη από επωνύχια και παρωνύχια και ελαφρώς «αγριεμένη» με λίμα 150/180 Laloo Cosmetics.
 • Καθαρίζουμε το φυσικό νύχι με Lint Free Pad εμποτισμένο με καθαρό ασετόν.
 • Εφαρμόζουμε αρκετή ποσότητα Anti Fungal σε όλο το φυσικό νύχι.
 • Καθαρίζουμε ξανά με Lint Free Pad εμποτισμένο με καθαρό ασετόν.
 • Εφαρμόζουμε No Acid Primer-Bonder σε όλη την επιφάνεια του φυσικού νυχιού (από τα επωνύχια έως το ελεύθερο άκρο) χωρίς να ακουμπήσουμε την περιοχή των επωνυχίων και των πλαϊνών πτυχών του νυχιού,

To No Acid Primer-Bonder είναι απαραίτητο σε αυτή την τεχνική εργασία!

 • Περνάμε μια λεπτή στρώση από τη Laloo Cosmetics Graphen Base που επιθυμούμε.
 • Πολυμερίζουμε σε Led λάμπα για 60 δευτερόλεπτα και σε UV λάμπα για 120 δευτερόλεπτα.
 • Εφαρμόζουμε κατάλληλα τις φόρμες της Laloo Cosmetics που είναι ειδικά σχεδιασμένες για σωστό χτίσιμο σε ότι σχήμα επιθυμούμε.
 • Πιέζουμε το σωληνάριο του Acrygel (από το πίσω μέρος πάντα) και με την βοήθεια μεταλλικής σπάτουλας παίρνουμε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος και την τοποθετούμε στην ένωση του φυσικού νυχιού με την φόρμα. 
 • Βουτάμε το πινέλο μας στο Acrygel Liquid το σκουπίζουμε ελαφρά με ένα Lint Free Pad και στην συνέχεια με απαλά «πατήματα» δημιουργούμε την προέκταση που επιθυμούμε.

*Ιδανικά δουλεύουμε το υλικό μας με πινέλο G6 Oval ή με το πινέλο-σπάτουλα Laloo cosmetics.

 • Πολυμερίζουμε σε Led λάμπα για 60 δευτερόλεπτα και σε UV λάμπα για 120 δευτερόλεπτα
 • Εφόσον έχουμε δημιουργήσει την βάση μας παίρνουμε μια δεύτερη μικρή ποσότητα από το Acrygel,την τοποθετούμε κοντά στα επωνύχια και με ελαφρά πατήματα διαμορφώνουμε τις καμπυλότητες (APEX) που χρειάζεται, κατεβάζοντας το υλικό μας προς την stress zone και το ελεύθερο άκρο δίνοντας τελική μορφή στο χτίσιμό μας.
 • Πολυμερίζουμε σε Led λάμπα για 60 δευτερόλεπτα και σε UV λάμπα για 120 δευτερόλεπτα.
 • Αφαιρούμε την κολλώδη επιφάνεια του υλικού με Lint Free Pad εμποτισμένο με Cleaner Ultra Shine Effect Laloo Cosmetics.
 • Με μια λίμα 150/180 Laloo Cosmetics διαμορφώνουμε το τεχνητό νύχι που δημιουργήσαμε.

No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Χρησιμοποιούμε cookies για να μπορείτε να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.