Αντιμυκητιακό υγρό 15ml
Αντιμυκητιακό υγρό 15ml
Αντιμυκητιακό υγρό 15ml
Αντιμυκητιακό υγρό 15ml

Σκάναρε με το κινητό σου το QR code! phone_iphone

Anti Fungal 15ml

7,00 €
με ΦΠΑ

Laloo Cosmetics Anti Fungal

Αφυδατικό και αντιμυκητιακό υγρό, που αφυδατώνει και προετοιμάζει το ΡΗ του φυσικού νυχιού για την μέγιστη πρόσφυση των υλικών μας.

Εντάσσεται στην χημική προετοιμασία του φυσικού νυχιού πριν την τοποθέτηση επιπρόσθετων νυχιών και ημιμόνιμου βερνικιού.

Τοποθετείται πριν το Laloo Cosmetics Primer-Bonder σε όλη την ονυχιαία πλάκα και αποτρέπει την εμφάνιση «μούχλας» σε περίπτωση ανασήκωσης του υλικού.

Το AntiFungal έχει την ιδιότητα να εισχωρεί σε βάθος της ονυχιαίας πλάκας και να φέρνει στην επιφάνεια αυτής κάθε λιπαρό στοιχείο που βρίσκεται εντός της, βοηθώντας και αυτό σαν προϊόν στην καλύτερη πρόσφυση των υλικών μας. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ασετόν για καλύτερα αποτελέσματα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ :

  1. Βεβαιωνόμαστε οτι η οχυχιαία πλάκα είναι επαρκώς προετοιμασμένη, απολύτως καθαρή και απαλλαγμένη από επωνύχια και παρωνύχια.
  2. Καθαρίζουμε το φυσικό νύχι με Laloo Cosmetics Lint Free Pad εμποτισμένο με καθαρό ασετόν.
  3. Εφαρμόζουμε αρκετή ποσότητα Anti Fungal σε όλο το φυσικό νύχι.
  4. Ξανασκουπίζουμε με Laloo Cosmetics Lint Free Pad εμποτισμένο με καθαρό ασετόν και προχωράμε σε εφαρμογή Laloo Cosmerics Primer-Bonder, εφόσον το επιθυμούμε, για την τεχνική εργασία που θα ακολουθήσουμε
fungal
No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Χρησιμοποιούμε cookies για να μπορείτε να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.